Foto portada: Forcadell. Autor: David B.

Forcadell: “als catalans mai ens han fet por les urnes”

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha fet una crida a votar “en llibertat” aquest 21 de desembre malgrat que “aquestes no són unes seleccions normals, no s’han produït en condicions normals, hi ha candidats que no han pogut votar presencialment”.

“Als catalans mai ens han fet por les urnes”, ha seguit l’encara presidenta de la cambra, i número 4 de les llistes d’ERC per Barcelona. Forcadell ha animat la ciutadania a votar “amb el cap i amb el cor per aquella opció que creuen que defensarà millor els interessos de Catalunya”. I ha demanat que es respectin els resultats d’aquesta jornada:

Estic convençuda que es respectaran els resultats. Si no, no seríem un país democràtic. Diuen que som un país democràtic: ja que ho diuen que ho demostrin acceptant i respectant el resultat”, ha assegurat.

Forcadell havia de votar l’1 d’octubre a l’escola Nostra Llar, però no va poder. La Policia Nacional va entrar de forma abrupta al centre, trencant vidres i portes (més info: ‘Així va quedar l’escola Nostra Llar‘). La presidenta del Parlament ha lamentat que no va poder votar “amb la mateixa dignitat i llibertat que avui”, malgrat que va exercir el seu vot finalment en un altre punt de votació de Sabadell.

Foto portada: Forcadell. Autor: David B. 

Comments are closed.