Gesa (PP) veu un pacte amagat entre Farrés i Ciuró per no retirar la pancarta

22è dia de l’alcaldia de Marta Farrés. I la pancarta Llibertat presos polítics segueix penjant de l’edifici consistorial. El Partit Popular, des de fora de l’Ajuntament per primer cop en 30 anys, ja veu un pacte ocult entre els socialistes amb Junts per Sabadell que passa per, entre altres coses, mantenir la pancarta. 

Així ho creu almenys el president local del PP, i exregidor, Esteban Gesa, qui en un missatge de Twitter insinua que hi ha un “pacte inconfessable i d’amagat” per mantenir la pancarta.

Farrés va ser escollida alcaldessa el passat dissabte 16 de juny, fa just 22 anys. Mai ha dit obertament que treuria la pancarta però preguntada per l’assumpte havia reiterat que el govern no és independentista i que actuaria com a tal. 22 dies després, però, la pancarta segueix. “Segur que no han tingut temps”, diu Gesa. El més probable és que durant aquest mes de juliol, sigui en ple o en junta de portaveus, hi hagi algun posicionament sobre la continuïtat o l’eliminació de la pancarta. En els dos casos, la situació és ajustada.

Foto portada: el president local del PP, Esteban Gesa. 

Comments are closed.