Núria Lozano

ICV-EUiA aposta per canviar les polítiques migratòries de la UE

Enfilant la recta final de la campanya per a les eleccions europees, aquest dimecres ha estat a Sabadell la número dos d’ICV-EUiA a les llistes europees. Núria Lozano s’ha reunit amb representants de les entitats d’immigrants. Els ecosocialistes aposten per un canvi radical en la gestió de la immigració.

Lampedusa. Ceuta. Melilla. Pasteres. Concertines. Repressió. Expulsions. Accidents. Morts. Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa aposta per deixar de banda el concepte “d’Europa fortalesa” i anar cap a un continent que defensi els drets humans de tothom o “Europa llar”, com Núria Lozano ha expressat, deixant de banda també els polèmics Centre d’Internament d’Extrangers, com el de la Zona Franca de Barcelona. “Les persones, siguin migrades o no, són el primer de tot, i s’està posant en perill la seva integritat física”, assegura denunciant que la política migratòria només criminalitza els moviments de població.

La candidata s’ha reunit amb diversos representants d’entitats de migrants al Consell de Joves de Sabadell i ha lamentat que els immigrants siguin centre d’algunes retallades, com per exemple en l’assistència sanitària no urgent per a persones sense papers.

 Foto portada: Reunió amb representants de les entitats d’immigrants, aquest dimecres. Autor: David B.