Foto portada: un moment del numeret. Autor: @albertbotran via Twitter.

Intent de boicot a un acte sobiranista

Intent de boicot a un acte sobiranista aquest vespre a la plaça Picasso, al barri de Campoamor. Diverses persones han irromput amb banderes d’Espanya mentre parlaven els convidats, accedint fins i tot a l’altell on estaven asseguts els ponents, alguns d’ells diputats. 

La convocatòria era a dos quarts de vuit del vespre a la plaça Picasso, al barri de Campoamor. El tema: un debat sobre ‘República i procés constituent’. Entre els ponents, el diputat al Parlament Antoni Castellà, màxim dirigent de Demòcrates, la diputada del PDeCAT al Congrés Lourdes Ciuró, el diputat de CeC Podem, Joan Josep Nuet, l’exdiputat de la CUP Albert Botran, i la diputada d’ERC Mònica Palacín. Tot moderat per la coordinadora d’Òmnium a Sabadell, Teresa Mira. Estava anunciada la presència d’Albano Dante Fachín, exmàxim dirigent de Podem a Catalunya, però no hi ha assistit.
En un moment del debat, mentre parlava Ciuró, diverses persones han intentat boicotejar l’acte. Amb banderes espanyoles i crits a favor de la unitat d’Espanya han interromput el col·loqui, que s’ha hagut d’aturar. Botran s’ha referit als incidents, sense donar-los gaire importància.

 

També han divulgat l’incident per les xarxes socials alguns dels assistents.

Foto portada: un moment del ‘numeret’, en paraules de Botran. Autor: @albertbotran via Twitter.