Monàrquic Gesa (PP): “V.E.R.D.E”

El president local del Partit Popular, Esteban Gesa, fora de l’Ajuntament des de fa un any i mig, acusa el govern municipal de tenir “passivitat” davant els “atacs independentistes al Rei” com la crema de fotos del passat dijous. Gesa s’ha convertit en el principal dirigent monàrquic de la ciutat en els darrers anys.  

Si en l’anterior mandat, quan encara tenia acta de regidor, va respondre a la desaparició del retrat de Felip VI plantant-se amb un altre del rei acabat d’imprimir que va posar al seu costat, després de la darrera crema de fotos del rei, aquesta mateixa setmana, el president popular acusa els manifestants en els següents termes:

“Descerebrats amb trauma infantil i complex de piròmans fent l’indi. Els mateixos que cremen contenidors, trenquen el mobiliari urbà…”.

Gesa assegura que “davant els atacs independentistes al rei i la passivitat del govern municipal”, sempre quedarà el Partit Popular. Acaba el seu missatge amb un acrònim que ha agafat certa força en els darrers mesos en alguns sectors: V.E.R.D.E, que vol dir ‘Viva el rey de España‘.

Foto portada: Gesa, al març de 2018, quan va plantar un retrat a DIN-3 del rei Felip VI a causa de la ‘desaparició’ de l’oficial de la sala de plens. Autor: David B. 

 

Comments are closed.