Foto portada: Rossinyol, Berlanga, Serracant, el representant del COAC, Fernàndez i Garcia. Autor: J.d.A.

Primer debat electoral (sense PSC ni PP)

La delegació vallesana del Col·legi Oficial d’Arquitectes ha organitzat aquest dimecres un debat entre els caps de llista que es presenten a les municipals del 24 de maig. El debat ha tingut algunes absències. PSC, PP ni tampoc la candidatura Guanyem hi han participat.

Cinc dels vuit principals caps de llista sí s’han presentat al debat, que s’ha dut a terme a l’auditori del casal Pere Quart davant mig centenar de persones, la majoria relacionades amb les formacions polítiques de la ciutat però també arquitectes. Han participat Carles Rossinyol (CiU), Joan Berlanga (Unitat pel Canvi, és a dir, ICV, un sector d’EUiA i dirigents de Podemos), Maties Serracant (Crida per Sabadell), Juli Fernàndez (ERC) i Joan Garcia (Ciutadans).

No hi han participat ni han enviat cap representació Josep Ayuso (PSC), Esteban Gesa (PP) ni un representant de Guanyem Sabadell (que encara no té la llista tancada). Segons han indicat fonts socialistes a iSabadell, Josep Ayuso estava al barri de Can Llong presentant les seves propostes. Per la seva part, Gesa tenia una reunió de partit i Guanyem ha excusat la seva presència a darrera hora.

El debat ha durat unes dues hores. Estava previst fer-lo fa unes setmanes però es va posposar a causa de la tragèdia aèria als Alps francesos. Fa quatre anys, el mateix debat no es va poder celebrar per desacords entre les formacions.

Foto portada: Rossinyol, Berlanga, Serracant, el representant del COAC, Fernàndez i Garcia. Autor: J.d.A.

2 Comments