Carlos corcuera i Marta Farrés. Autor: David B.

PSC, sobre Amazon: “no s’ha previst l’impacte en la mobilitat”

El PSC presentarà una moció al Ple del 28 de febrer en referència a la instal·lació d’un centre logístic de l’empresa Amazon al polígon de Can Roqueta. Des del partit creuen que no s’estan tenint en compte les conseqüències que la construcció pot tenir en la mobilitat de la ciutat de Sabadell, i que des de l’Ajuntament no s’està actuant suficientment.  

Els socialsites presentarà una moció al ple del 28 de febrer, en referència a la instal·lació del centre logístic d’Amazon al polígon de Can Roqueta, situat a Barberà, a tocar amb Sabadell.

“És una zona que està totalment col·lapsada pel trànsit i es col·lapsarà encara més”, assegura el regidor del PSC Sabadell, Carlos Corcuera. “Estem alertats perquè no sabem si es compta amb els informes i estudis pertinents, i estem segurs que no s’ha previst l’impacte que podrà tenir en la mobilitat de Sabadell”, afirma Corcuera.

El regidor també lamenta que “fins ara, només l’ajuntament de Santa Perpètua ha demanat que es paralitzin les obres, si no s’està complint amb el pla de mobilitat. L’ajuntament de Sabadell només ha fet una nota”. Per tant, des del PSC demanen que l’ajuntament “faci la seva feina i lideri l’exigència de solucionar els possibles problemes que es puguin produir a la zona”.

Foto portada: els membres del PSC Sabadell, Carlos Corcuera i Marta Farrés. Autor: David B.

Comments are closed.