Juli Fenàndez i Joan Berlanga. Autor: David B.

UpC obre fil contra la duplicitat de càrrecs de Fernàndez (ERC)

Si dimecres la Crida per Sabadell ja va carregar, de forma indirecta, contra la duplicitat de càrrecs de Juli Fernàndez, ara Unitat pel Canvi ha mostrat també des de la xarxa social la seva oposició a la decisió del portaveu republicà. UpC creu que es vulnera l’acord de govern. Des de dimarts, Fernàndez és segon tinent d’alcalde a Sabadell i delegat de la Generalitat a Barcelona.

El partit de referència dels ‘comuns’ a Sabadell considera que s’ha vulnerat “l’ADN de l’acord de govern”, signat per les quatre forces que comparteixen l’executiu des de la tardor de 2015 (UpC; ERC; Crida i Guanyem).

Creuen que s’acumulen càrrecs públics remunerats (encara que no es cobri pels dos càrrecs perquè la llei no ho permet) i que es minva la dedicació que necessita la ciutat. Així mateix, destaquen que per primer cop des de 1979 el regidor d’Urbanisme i d’Hisenda no es dedicarà en exclusiva als afers municipals. El fil complet és el següent:

El passat dimecres, el partit de l’alcalde, la Crida, també va mostrar-se recelós amb la decisió del portaveu republicà (més info: ‘El dard de la Crida a Juli Fernàndez‘).

Foto portada: Fernàndez (ERC) a l’esquerra, i el portaveu d’UpC, Joan Berlanga, a la dreta. 

Comments are closed.