-
La primera fira de la tapa de Sabadell acaba amb un sabor dolç però amb molt marge de millora.
-
Els restaurants participants estan satisfets; entre els clients hi ha diversitat d’opinions. Quina és la vostra?
Aquest diumenge s’ha acabat DesTapa’t Sabadell o la primera fira de la tapa a tota la ciutat. Hi han participat prop d’una quarantena d’establiments amb tapes de tot tipus, menys i més elaborades. El balanç és positiu, tot i que hi ha molt marge de millora. Ens agradaria saber si heu tastat les propostes, què en penseu d’aquesta ruta i quines vies de millora hi aplicaríeu. Quina opinió teniu de DesTapa’t Sabadell.
L’encarregat del Renaissance de la via Massagué, en Ricard, té clar que la DesTapa’t ha estat un èxit. Assegura que està molt content del resultat i que ha estat una bona forma de donar-se a conèixer. Des del primer dia fins aquest dissabte a les 11 ha servit mes de 500 tapes i es mostra totalment disposat a repetir en la següent edició. Ha servit tapes als clients habituals però també a d’altres que s’han desplaçat per a l’ocasió.
La fórmula DesTapa’t ha funcionat
La fórmula de Destapa’t s’ha aplicat a gairebé 40 bars i restaurants dels set districtes de Sabadell. Tapa més cervesa a 2,5 euros. Molts clients s’han apropat als establiments a tastar les propostes, tot i que no pocs han considerat que la relació entre el preu i la quantitat no és òptima.Alguns destaquen el fet que les propostes no siguin homogènies, ja que mentre alguns establiments han apostat per tapes de poca elaboració i tota la vida (patates braves o carn amb salsa) altres han fet crecions més elaborades.
Aquesta és precisament una de les finalitats amb les que el Gremi d’Hosteleria encararà les futures edicions de la ruta. Segons fonts del Gremi, estan molt satisfets amb el resultat. Fins i tot, alguns establiments s’han vist desbordats el primer cap de setmana. La ruta ha funcionat especialment bé al Centre, tot i que després també ha millorat a barris. “Hi ha gent que ha tastat totes les tapes i ha fet tots els restaurants”, asseguren des del Gremi.
iSabadell ha fet un recull a través de les xarxes socials de les opinions dels internautes sobre la DesTapa’t. Us les presentem en el següent Storify. Podeu clicar aquí per veure-ho a pantalla completa.
Quin balanç feu de la #DesTapat #Sabadell?
Opinions sobre la primera ruta de la tapa de Sabadell recollides des de les xarxes socials.
Storified by iSabadell · Sun, Oct 14 2012 12:04:09
Què us ha semblat?
Tot i així, ens agradaria saber més opinions sobre aquesta ruta de la tapa. Quin és el vostre plat preferit? Creieu que ha estat un èxit? Quines millores hi aplicaríeu de cara al futur? Podeu deixar les vostres opinions als comentaris o les xarxes socials. En quant a les tapes preferides, per exemple, en Rubèn Ramiro ens ha destacat des de Twitter les tapes del Restaurant Migas i del Grinzing del Passeig de la Plaça Major mentre que la col·laboradora de iSabadell Edu Beltran ha destacat les braves del restaurant Plaça i l’albergínia del Bar Alonso.
Maria Isabel Pino es queixa que en alguns restaurants ja no han servit les tapes aquest diumenge a la tarda perquè s’havien esgotat.
Que respectin els horaris que han impres ja que és el que tenen establert i sobretot que no es quedin sense tapes. He estat a la ruta i puc dir que com a mi hi ha més gent que s’ha trobat amb llocs on s’havia acabat la tapa. En general, però, ha estat genial ja que ha ajudat a conéixer bars i restaurants que estan molt bé”, diu a través de Facebook.
En qualsevol cas, sí que hi ha una coincidència total. Cal repetir-ho, i més sovint, com diu a través de Twitter @veeriitooo.