SBXI - Set anys del referendum. Autor: David B.

Sabadell per la Independència celebra els set anys de la consulta popular

El passat 30 de maig es van complir set anys de la consulta popular del 30 de maig del 2010, que va organitzar la Plataforma per l’Autodeterminació a Sabadell (PAS), on van participar 24.000 veïns.

Sabadell per la independència (SBDxI) – ANC, ha celebrat l’efemèride amb un acte commemoratiu, sota el títol Vam votar i votarem!, que s’ha iniciat amb una exposició a la plaça del Doctor Robert, que fa un recorregut històric d’aquests darrers set anys,  on es mostra un recull d’imatges i cartells dels principals actes i esdeveniments realitzats per l’entitat durant aquest temps.

Després d’una foto de família davant el Sí gegant, s’ha iniciat l’acte que ha comptat amb diversos parlaments de les persones de l’entitat que van encapçalat el projecte per votar el 30-M, com els actuals regidors d’ERC, Xavi Guerrero i Montserrat Chacon, l’escriptor Antoni Dalmases, o Àngels Folch, membre del secretariat nacional de l’ANC, entre d’altres. Tots ells han destacat la feina feta durant aquest temps i han convidat als presents a no defallir i han fet una crida a tots els ciutadans perquè votin.

La vetllada que ha comptat amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha seguit amb un recital de poesia a càrrec d’Òscar Intente i d’una cantada popular amb el El poble que canta. Després s’ha estrenat el documental Set anys de camí i s’ha tancat l’acte amb un brindis amb cava a la salut del referèndum.

Foto portada: foto de família abans d’iniciar-se l’acte. Autor: David B.