Sergio Dalma

Sergio Dalma manté el seu idili amb Sabadell

  • Un miler de persones han fet llargues cues per poder veure al cantant sabadellenc, i endur-se signat el seu nou disc.

  • Sergio Dalma visita Sabadell abans de començar la gira que el portarà a Argentina per promocionar Cadore 33.

El cantant Sergio Dalma ha complert novament amb el seu fidel públic sabadellenc, presentant una vegada més el seu nou treball, Cadore 33, el setzè àlbum de la seva carrera musical, que arriba després d’un gran èxit amb el seu anterior disc Via Dalma.

La terrassa del Corte Inglés de Sabadell ha estat el lloc escollit per la signatura de discs de Sergio Dalma. Més d’un miler de persones arribades de diferents punts de Catalunya han esperat, pacients, durant llargues hores, l’arribada de l’artista. Els primers en arribar a la immensa cua han estat una família gironina, que iniciava la seva espera a les 11 del matí.

Poc després de dos quarts de sis de la tarda, ha arribat Sergio Dalma, amb els seu somriure habitual, i s’ha dirigit al públic que contínuament cridava el seu nom, per agrair-los una vegada més la seva assistència.

No patiu, ningú marxarà d’aquí sense que li hagi signat el disc, fer-li un petó i una abraçada”, ha dit Sergio Dalma dirigint-se al públic.

Sergio Dalma ha estat fins altes hores de la nit signant exemplars del seu nou disc, saludant als seus fans, amics, veïns i familiars i rebent regals, petons i abraçades per part del seu fidel públic.

Cadore 33

Cadore 33 és el setzè disc del baladista sabadellenc. Té dotze temes i el primer single és Si te vas, que també té una versió en llengua catalana. Cadore 33 arriba després del gran èxit de Via Dalma, un disc que mostrava el seu vessant més italianitzant i que li ha permès guanyar nous públics i renovar el seu idili amb els seus seguidores i seguidores.

Foto portada: Sergio Dalma dirigint unes paraules al públic, aquest dimecres. Autor: David B.