Foto portada: infants particpants al taller. Autor: J.d.A.

300 infants fan activitats de sensibilització ambiental

Tres centenars d’infants inscrits als casals d’estiu del Club Tennis Sabadell han fet durant aquesta setmana tallers de reciclatge de la mà de l’empresa SMATSA.

Els tallers són duts a terme cada estiu des de fa un lustre aprofitant el casal d’estiu del club esportiu. Consisteixen en sessions d’una hora, amb una explicació adaptada a l’edat dels participants, i un taller on es reaprofiten material i es reutilitzen.

La voluntat és sensibilitzar sobre la correcta separació dels residus i l’aplicació de la regla de les tres erres ‘Reduir, reciclar i reutilitzar'”, assegura la directora de comunicació d’Àgora Grup, Marina Taltavull.

Aquest any els més petits han construït una joguina amb rotllos de cartró de paper higiènic i globus, mentre els més grans han dissenyat un collaret amb taps de suro. Els participants s’han endut la creació i un tríptic amb explicacions sobre la correcta separació de residus, dirigida més aviat a les famílies.

“SMATSA se sent part de la ciutat de Sabadell i creiem en més enllà de la simple obligació, som una empresa socialment responsable i considerem per tant que iniciatives com la participació a l’esplai del Club de Tennis Sabadell és una molt bona oportunitat per dur a terme educació ambiental i compartir valors amb els més petits”, finalitza Taltavull.

Foto portada: infants particpants al taller. Autor: J.d.A.