Foto portada: les escales mecàniques. Autor: RENFE / cedida.

Arriben les escales mecàniques a Sabadell Centre de RENFE

A falta d’un mes per reobrir l’estació Sabadell Centre de RENFE, han arribat les escales mecàniques que comunicaran el carrer amb el vestíbul de l’estació. 

Segons assegura RENFE, les obres estan complint els terminis establerts en el calendari refet i l’estació obrirà als viatgers el proper dilluns 19 de març. Els treballs tenen un pressupost de 2,4 milions i estava previst acabar-los a l’octubre però es van demorar. L’estació porta tancada des de Sant Joan de l’any passat, amb un bus llançadora fins Sabadell Centre i Sabadell Nord. Abans de tancar tenia 12.000 viatgers diaris.

Quines reformes hi haurà?

Al carrer, en l’extrem tocant a la biblioteca Vapor Badia, s’instal·larà una escala mecànica de baixada i una de pujada fins el vestíbul de l’estació. La marquesina serà nova. Al cantó tocant a Covadonga, s’instal·larà l’ascensor, que farà accessible l’estació a persones amb mobilitat reduïda, cadires de rodes, o cotxets. El vestíbul es reformarà de forma íntegra. I des del vestíbul a les andanes es podrà baixar tant en escala mecànica com en ascensor.

Foto portada: les escales mecàniques. Autor: RENFE / cedida.