Foto portada: autobusos a la confluència entre els carrers de les Tres Creus i Narcís Giralt. Autor: David B.

Augmenten els usuaris de l’autobús

Segons dades de la TUS fetes públiques aquest dilluns, durant el primer quadrimestre de 2017 hi ha hagut un increment de 171.688 validacions respecte al mateix període de l’any 2016.

Aquest increment de validacions suposa un augment del 3,82 per cent, augment que l’Ajuntament preveu que es mantindrà al llarg de l’any. Pel que fa al 2016 hi va haver un increment de 320.182 validacions respecte a l’any anterior, el que suposa un augment del 2,53 per cent i un nombre total de validacions de 12.983.251.

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, ha destacat que “la millora en el transport públic és una aposta del Govern municipal, que treballa per a un sistema de mobilitat sostenible i socialment equitatiu”. Ha destacat que “la renovació de la flota que hem iniciat també ha de permetre millorar el confort, la qualitat del servei i la reducció de les emissions”.

Creix la xarxa de punts de venda

S’ha ampliat el número de llocs on es podran comprar títols de transport de TUS. A partir d’ara hi haurà 48 punts, dels quals 25 són comerços locals, situats a diferents barris de la ciutat, amb un horari més ampli que les oficines bancàries. A més, els comerços venen no només l’abonament T-10, sinó també el T-Mensual i el T-Mensual Jove.

D’altra banda, l’Oficina de Mobilitat, des de la setmana passada han iniciat unes obres que milloraran l’accessibilitat, l’espai interior, la capacitat d’atenció als usuaris i la facilitat en l’adquisició dels títols amb el pagament amb targeta de crèdit ja operativa des del passat més d’abril.

Foto portada: autobusos a la confluència entre els carrers de les Tres Creus i Narcís Giralt. Autor: David B.