Foto portada: el vehicle. Autor: Policia Municipal.

Caçat un conductor a 129 quilòmetres per hora en una via limitada a 50 km

Diumenge al matí la Policia Municipal de Sabadell ha detectat un vehicle a 129 quilòmetres a la carretera de Prats de Lluçanès, en un punt on es permet circular a 50 quilòmetres per hora. Agents de la policia han instruït diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Segons informa la Policia Municipal, el conductor presentava símptomes clars de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. La prova d’alcoholèmia ha donat positiu amb un resultat de 0,45 mg/l, realitzant-se diligències judicials, immobilitzant el vehicle i translladant-ho al dipòsit de Can Marcet.

D’altra banda, aquest dilluns al matí, la Policia Municipal ha detectat en la mateixa via un turisme circulant a 133 quilòmetres per hora. Al conductor, de 19 anys, se li van instruir diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit. El Codi Penal tipifica com a delicte la conducció amb un excés de velocitat superior a 60 quilòmetres per hora respecte el límit establert en vies urbanes.

Foto portada: el vehicle. Autor: Policia Municipal.