Foto portada: el coordinador de SBDxI, Francesc Baró, dirigint-se als assistents. Autor: A.Pujadas.

Cassoles i xiulets a Sant Roc en protesta per l’empresonament de Forcadell

Les entitats sobiranistes han convocat just saber-se l’entrada a presó de Carme Forcadell una concentració espontània a la plaça Sant Roc per protestar contra la decisió judicial. L’empresonament de “la nostra Carme és una ignomínia; ens volen humiliats”, ha valorat el coordinador de SBDxI, Francesc Baró.

Sabadell per la Independència ha demanat acudir amb cassoles i xiulets. “Sabadell havia de ser la primera ciutat en respondre”, ha declarat a iSabadell Francesc Baró, coordinador de SBDxI. “Ens volen humiliats i derrotats però han de tenir clar que no hi ha prous presons per ficar-nos a tots”, ha assegurat Baró, que ha definit l’empresonament de Forcadell com una “ignomínia”. El coordinador de l’ANC a Sabadell ha demanat “unitat”, “que estem ferms” i ha recordat que “hem de guanyar les eleccions”, tot animant a més a participar a la manifestació convocada aquest dissabte.

A la plaça s’ha instal·lat el llaç groc en record dels empresonats en relació a la situació política que aquest 8 de novembre va recórrer els carrers durant la vaga general. A les 23 hores hi havia algunes desenes de persones a la plaça Sant Roc. Alguns minuts més tard, superaven les 200.

Foto portada: un moment de la concentració. Autor: A.Pujadas.