Horts a Can Llong, barraques

Ciutadans demana que es posi ordre als horts de Can Llong

Ciutadans ha reclamat a l’equip de govern en la comissió de Territori que “doni prioritat a ordenar els horts de Can Llong propers a la Ronda Oest”.

El regidor de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, Ramón García, assegura que “aquesta zona, originalment controlada i amb petites construccions agrícoles, ha anat degradant-se en els últims anys fins a convertir-se en un punt on s’amaga material procedent de robatoris i s’han creat tallers clandestins d’automòbils”.

També s’organitzen festes amb un consum massiu d’alcohol i drogues que han derivat en algunes baralles, en les quals han hagut d’intervenir diferents cossos de seguretat”, ha apuntat García.

El regidor de la formació taronja ha advertit que “aquest tipus d’activitats il·legals i la gran acumulació de material inflamable incrementa el risc d’incendis a l’estiu”, com va succeir el juny passat a la zona o l’incendi ocorregut aquest cap de setmana en un altre sector d’horts del municipi”.

Ciutadans recorda que el consistori “ha regularitzat ja altres zones d’horts similars a la ciutat en les quals no existien aquests problemes de convivència amb els veïns del barri”.

Foto portada: horts a Can Llong, fa uns mesos. Autor: J.d.A.