Concentració de taxistes. Autor: David B.

Concentració de taxistes per demanar una millor ubicació de les parades

Aquest dilluns una setantena de taxistes agrupats a Elite Taxi Sabadell s’han concentrat al Racó del Campanar i al Passeig per reivindicar una millora en la ubicació d’algunes parades de taxi i per demanar una reunió amb la Policia Municipal.

Magno Castillo, portaveu d’Elite Taxi Sabadell, assegura que “l’Ajuntament té bastant abandonat el taxi com a transport públic que som”:

Un dels temes bàsics per fer aquesta concentració és demanar la reubicació d’algunes parades de taxi, que amb la modificació de les estacions de tren, ens han posat les parades més lluny del que les teníem abans”.

Castillo ha explicat que “hi ha algunes estacions on és gairebé impossible deixar el passatge en un lloc proper a les estacions de tren. Hem de pensar que hi ha clients que van amb maletes o tenen problemes de mobilitat i no hi ha llocs per poder-los deixar-los el més a prop possible”.

Concentració de taxi. Autor: David B.
Concentració de taxi al Racó del Campanar. Autor: David B.

Els taxistes posen com a exemple que a la plaça d’Espanya no hi ha cap lloc segur i mitjanament proper a l’estació o a la Plaça Major proposen que la parada de taxi estigui davant mateix de l’estació.

Quan l’Ajuntament ha sabut que faríem aquesta concentració, divendres ens van trucar per donar-nos una reunió pel proper dia 9 de gener amb el regidor de Via Pública. Sembla que aquesta via és la única perquè l’Ajuntament ens escolti”.

Esperen poder aconseguir també una reunió amb la Policia Municipal perquè es puguin formar en el reglament de les llicències de vehicles de lloguer amb conductor (VTC) i alleugerir els problemes amb algunes empreses que operen per internet.

Foto portada: Concentració de taxistes a la porta de l’Ajuntament. Autor: David B.