Foto portada: concentració a la plaça Sant Roc, l'endemà dels atemptats. Autor: J.d.A.

Convoquen una concentració divendres per condemnar els atemptats: ‘Sabadell no té por’

La Taula de Creences i Conviccions de l’Ajuntament de Sabadell ha convocat per aquest divendres a les 19 hores una concentració de condemna dels atemptats de Barcelona i Cambrils prèvia a la manifestació convocada dissabte a Barcelona. Sota el nom de ‘Sabadell no té por’, és una iniciativa de la comunitat musulmana.

Representants de la mitja dotzena de comunitats musulmanes de Sabadell es van reunir dilluns passat amb l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Marisol Martínez, la regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz, i representants de la Policia Municipal. De la trobada va sorgir la convocatòria d’aquest divendres.

Sota el nom de ‘Sabadell no té por’, es convoca la ciutadania a les 19 hores a la plaça del doctor Robert per condemnar els atemptats de Barcelona i Cambrils. Es vol així manifestar el rebuig al “terrorisme, el suport a les víctimes i la voluntat de construir una societat més justa socialment, des del respecte a la diversitat i els drets humans”, precisa el consistori.

Persones de diferents creences llegiran un manifest. Així mateix es farà una crida a participar a la manifestació de l’endemà, a Barcelona, que sortirà des dels Jardinets de Gràcia.

Taula de Creences i Conviccions

La Taula de Creences de Sabadell aplega diferents comunitats religioses de la ciutat i s’articula com un espai de debat, reflexió i consens. Organitza cada any la Jornada de portes obertes als centres de culte i actualitza el Mapa de Creences i Conviccions de Sabadell.