Foto portada: punt de l'avinguda de Matadepera on el conductor temerari va embestir el ciclista de 77 anys. Foto via Google Street View.

Detingut un home per conducció temerària després de provocar dos ensurts

Un home de 45 anys va ser detingut dissabte al matí després de provocar diversos incidents a Sabadell conduint de forma temerària i donant-se a la fuga. Va acabar a l’hospital, detingut, i donant positiu en drogues.

El primer incident es va produir a les 10.19 hores al passeig de Can Feu. Un turisme va xocar contra uns vehicles estacionats al carrer. El conductor va marxar del lloc sense deixar dades de contacte.

16 minuts més tard, a l’avinguda de Matadepera de Ca n’Oriac, el conductor va donar un cop lleuger a un ciclista de 77 anys. El ciclista va caure i va ser atès per una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques, sense voler ser traslladat a cap centre mèdic.

El conductor que va provocar els ensurts va fugir en direcció Terrassa. A les 10.41, sis minuts després de colpejar amb el cotxe al ciclista, va sortir de la calçada. Les unitats de Policia Municipal que es van traslladar al lloc dels fets van comprovar que era el vehicle que havia provocat problemes tant a Can Feu com a Ca n’Oriac.

Traslladat al Parc Taulí i detingut

El conductor, de 45 anys, i el passatger, de 19 anys, van ser atesos pels serveis sanitaris. El passatger va ser traslladat al CUAP Sant Fèlix amb lesions lleus. El conductor va ser traslladat al Parc Taulí, també amb ferides de poca consideració, però ja amb la condició de detingut per un presumpte delicte de conducció temerària i per conduir havent ingerit drogues o estupefaents.

Tot el dispositiu va comportar mobilitzar una ambulància del SEM, diverses unitats de la Policia Municipal i unitats de trànsit dels Mossos d’Esquadra.

Foto portada: punt de l’avinguda de Matadepera on el conductor temerari va embestir el ciclista de 77 anys. Foto via Google Street View.