Foto: M.Tornel.

Dos mesos d’obres a l’estació d’autobusos

Més de dos mesos sense andanes a l’estació d’autobusos interurbans. A partir del proper dimecres, l’estació de busos quedarà tancada i els usuaris hauran d’agafar l’autobús en un dels cinc punts provisionals. La Generalitat invertirà mentrestant 300.000 euros en millorar l’estació. 

Les obres començaran el dimecres 26 de juny i està previst que acabin el 2 de setembre. Consisteixen en pavimentar de nou les andanes de l’estació d’autobusos, instal·lant nous elements de drenatge i amb senyalització actualitzada. Una posada al dia que costarà uns 300.000 euros a Sabadell. Durant aquest estiu la Generalitat fa obres de reforma a 15 estacions d’autobús de Catalunya. En total inverteixen 1,9 milions.

Amb aquest gràfic explica l'administració les alternatives
Amb aquest gràfic explica l’administració les alternatives

Els usuaris de l’estació de la plaça d’Antoni Llonch (ara ja plaça de Clara Campoamor de fet) hauran d’agafar el bus en un d’aquests cinc punts provisionals: dos al carrer d’Alfons Sala, el lateral de la Gran Via, entre els carrers de Ripoll i del Compte Reus, al cantó Covadonga. Un tercer davant Fira Sabadell, també al cantó Covadonga. En el cantó centre, el quart punt al carrer de Brujas entre Creueta i Illa. I el cinquè, i més important, al carrer de l’Estació entre Tres Creus i Casanovas i Bosch. Aquest cinquè serà el punt provisional més proper a l’estació de busos i també a l’estació de Rodalies Sabadell Centre. És on pararan les línies11, 12 i 80 de la TUS i també les principals interurbanes ( A1, Sabadell-Barberà-Barcelona, B1 Sabadell-Barberà-Badia, B2 Sabadell-Barberà-Cerdanyola-Ripollet, o el bus nocturn).

Foto portada: l’estació d’aubosus, a la plaça de Clara Campoamor, abans d’Antoni Llonch. Autor: M.Tornel.