Foto portada: concert dels alumnes de A-cordant. Autor: David B.

140 alumnes del projecte A-cordant mostren les seves aptituds en un concert

Aquest dimarts els alumnes de quart i cinquè de primària de les escoles Agnès Armengol i Joaquim Blume, que aquest curs han conformat orquestres de corda, han mostrat en un concert tot el que han aprés.

El projecte A-cordant té l’objectiu de facilitar l’accés dels infants a la música, amb tots els beneficis educatius que aquest fet comporta per a la seva formació, està impulsat per l’Ajuntament i l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El concert que s’ha dut a terme a la plaça Doctor Robert ha començat amb la interpretació de Edelweis, de la pel·lícula Sonrisas y llágrimas a càrrec dels alumnes de quart de l’escola Agnès Armengol, seguida de l’Hivern de Les quatre estacions de Vivaldi interpretada pels alumnes de cinquè curs. Després ha estat el torn de l’escola Joaquim Blume, on els alumnes de quart han interpretat l’Himne de l’alegria de Beethoven i els de cinquè Visca l’orquestra.

Foto portada: concert dels alumnes de A-cordant. Autor: David B.
Un moment del concert. Autor: David B.

El regidor d’educació Joan Berlanga ha manifestat que els nens valoren molt aprendre en grup i tenir davant seu professionals de la música”. Berlanga ha assegurat que “el programa A-cordant que va començar l’any passat amb dues escoles, i el curs que ve preveiem que creixi, amb la incorporació de l’escola Juan Ramón Jiménez del barri de Poble Nou”.

Actuació amb l’OSV

Els alumnes del projecte tindran l’oportunitat d’actuar, com l’any passat, just abans del darrer concert de la temporada de l’Orquestra Simfònica del Vallès al Teatre La Faràndula, Txaikovsky Vs Dr. Zhivago del proper 8 de juny.

Foto portada: concert dels alumnes del projecte A-cordant. Autor: David B.