Logo 30 aniversari Institut Sabadell. Autor: Cedida.

30 anys de l’institut Sabadell

La passada setmana, l’Institut Sabadell, situat al barri de Can Rull, que imparteix classes de secundària obligatòria (ESO) i estudis de Batxillerat i Cicles Formatius d’Informàtica, ha celebrat el seu 30è aniversari amb diverses activitats.

El divendres 6 de juny va tenir lloc una festa en la que hi van participar exalumnes i antics professors, amb una participació de més de 250 persones. Durant la festa es van dur a terme diversos parlaments d’exdirectors i exalumnes evocant diferents etapes de la història del centre, actuacions musicals i un berenar-sopar com a cloenda.
Divendres 7 de juny, va arribar l’hora de la celebració dels actuals alumnes i professors, que van dur a terme diferents activitats, com la realització d’un vídeo reivindicatiu feminista, una versió d’un dels videoclips més coneguts de Michael Jackson, Thriller, seguit d’un lliurament de premis.  Per tancar l’aniversari l’alumnat d’ESO, en una de les pistes de l’institut van recrear el logotip del 30è aniversari centre, creant la imatge a vista de dron.

Foto portada: formació del logotip del 30è aniversari de l’Institut Sabadell. Autor: Cedida.