Els sis Plans Educatius d’Entorn de Sabadell tindran continuïtat aquest curs

Aquest dilluns la Junta de Govern Local ha aprovat la primera addenda del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat per donar continuïtat als Plans Educatius d’Entorn (PEE). Es duen a terme a una trentena d’escoles de la ciutat, ubicades al nord, Espronceda i Campoamor, Sant Oleguer i Les Termes, Can Puigener, Torre-romeu i Can Feu. 

La Junta de Govern Local ha aprovat la primera part del conveni amb col·laboració a la Generalitat de Catalunya per seguir treballant en els Plans Educatius d’Entorn (PEE). L’Ajuntament rebrà per part de l’administració de Catalunya 26.800 euros per al curs 2019-2020, a part l’Ajuntament haurà d’aportar una quantitat superior de 8.000 euros. Amb aquests prop de 35.000 euros, l’Ajuntament espera que es puguin desenvolupar els sis Plans d’Entorn que hi ha actualment desplegats a la ciutat.

Els Plans Educatius d’Entorn

Aquests programes tenen com a objectiu donar suport i una resposta comunitària a les necessitats educatives dels més joves. Es pretén coordinar administracions, centres educatius, la comunitat educativa i altres entitats dels barris per aconseguir l’èxit educatiu, la cohesió entre les escoles i l’entorn o la promoció artística.

A Sabadell hi ha sis Plans Educatius d’Entorn en desenvolupament, aquests funcionen a la Zona Nord, Espronceda-Campoamor, Sant Oleguer- Les Termes, Can Puiggener, Torre-romeu-La Serra i Can Feu. En total es compta amb una trentena de centres educatius i entitats dels barris que afavoreixen el desenvolupament i funcionament.

Foto portada: el pati d’una escola de la ciutat.