Cap Poblenou - google Street View

El CAP de Poblenou tancarà a l’agost

El consultori del Poblenou, serà l’únic CAP de la ciutat que modificarà el seu horari aquest estiu. Romandrà tancat des del 31 de juliol fins al 1 de setembre, ambdós inclosos.

Els veïns del barri hauran d’adreçar-se durant aquest període al CAP de La Serra de Torre-romeu, que és el seu centre assistencial de referència.

Durant el mes d’agost podran utilitzar de forma gratuïta la línia 4 del servei d’autobusos urbans per anar i per tornar al centre mèdic de Torre-romeu. Només caldrà que ho comuniquin al conductor de l’autobús i aquest els facilitarà un bitllet especial per al trajecte.

Per a les persones del Poblenou amb dificultats per a desplaçar-se al centre mèdic del barri de Torre-Romeu, es reforçarà l’atenció domiciliària.

Horari habitual a l’estiu

Pel que fa a la resta dels Centres d’Assistència Primària de Sabadell estaran oberts durant el mes d’agost sense variar el seu horari habitual de funcionament. El Servei Català de Salut ha comunicat la proposta a l’Ajuntament de Sabadell, que està coordinada amb els proveïdors sanitaris de la ciutat, l’Institut Català de la Salut i la Corporació Sanitària del Parc Taulí.

Foto portada: Cap Poblenou. Autor: Google Street View.