El CDR talla la C-58 durant uns minuts

El Comitè de Defensa de la República ha tallat aquest matí la C-58 com a protesta pels empresonaments de polítics catalans. Les accions es duen a terme a 48 hores de la convocatòria d’una nova aturada de país per aquest dimecres.

Un centenar de persones convocades pel CDR de Sabadell ha tallat l’accés a la C-58 aquest matí com a protesta pels empresonaments dels vuit consellers del govern de Carles Puigdemont i els presidents de l’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. La protesta s’ha convocat a la plaça del Treball, al barri de Gràcia. Després han anat caminat cap a la carretera, i s’ha impedit durant uns minuts el pas de vehicles en els dos sentits de la marxa a la C-58. El Servei Català de Trànsit ha quantificat les cues en cinc quilòmetres.

El Comitè de Defensa de la República, abans Comitè de Defensa del Referèndum, manté que cal crear un clima de vaga general, trencant la “falsa normalitat”. També s’han fet accions de protesta a altres vies de comunicació catalanes, com la C-17, la N-340 i la línia de França de Renfe.

Foto portada: un moment de la protesta. Autor: @cdrsabadell via Twitter.