Foto portada: un moment de l'espectacle. Autor: cedida.

El Circo Alegria porta el seu espectacle més ambiciós a Sabadell des del 22 de setembre

L’aparcament de l’Eix Macià torna a omplir-se de circ en els propers dies. El Circo Alegria estrenarà el proper 22 de setembre el seu darrer espectacle: Aqua Circus. La companyia romandrà a Sabadell fins el diumenge 1 d’octubre. L’organització ha posat a disposició de iSabadell cinc entrades dobles per a l’estrena del proper divendres.

El circ Alegria portarà a Sabadell el seu darrer espectacle, Aqua Circus, “la producció més sorpenent i arriscada” que han dut a terme des del seu naixement l’any 2009.

Mai hem dut a terme un treball tan costòs tant a nivell d’esforç humà com econòmic”, assegura la directora artística, Dicky Faggioni. “Hem treballat durant 14 mesos i el resultat és sorprenent”, segueix Faggioni. De fet, la producció de l’espectacle va començar a l’agost de 2015.

Sota la carpa s’instal·larà una piscina de 24.000 metres cúbics d’aigua convertida en pista de circ, amb més de 40 artistes d’uns vintena de nacionalitats treballant-hi, entre ells el duo Acrodreams, guanyadors del talent show de TVE Insuperables, Tomasz Kaskow i Fátima Martínez. El Circo Alegria assegura que l’espectacle deixa sorprès “tant els nens com els grans”, tot combinant la qualitat musical, veu en directe, efectes especials d’il·luminació i fonts d’aigua ballant al ritme dels compassos musicals.

Quan vaig concebre aquest show volia que fos com un somni, de dues hores de durada, on hi haguessin plataformes que apareixen i desapareixen, salts, artistes que es submergeixen en aqüaris, brillants vestuaris, acrobàcies aèries i precioses coreografies. I cada moment màgic acompanyat per fonts”, explica Faggioni.

L’espectacle serà estrenat el proper divendres 22 de setembre. En els propers dies desembarcaran a Sabadell els 25 trailers i 30 caravanes que composen la flota de vehicles, així com els 24.000 litres d’aigua necessaris per la realització de l’espectacle que es transporten de ciutat en ciutat.

Representacions

Les representacions seran els divendres 22 i 29 de setembre a les 19 hores, els dissabtes 23 i 30 de setembre a les 17 i a les 19.30 hores i els diumenges 24 de setembre i 1 d’octubre a les 12 i a les 18 hores. En total, una desena de representacions.

iSabadell sorteja cinc entrades dobles

La companyia Circo Alegría ha posat a disposició de iSabadell cinc entrades dobles per a veure l’estrena d’Aqua Circus a la nostra ciutat. Per a fer-ho possible, heu de donar-vos d’alta al butlletí diari de iSabadell abans de les 23.59 hores de dimecres 20 de setembre. Només heu d’omplir les dades que afegim a sota. Si ja esteu donats d’alta al butlletí, ens heu d’enviar un correu electrònic a promocions@isabadell.cat dient-nos-ho. Un cop verificat, també podran participar a la promoció. Dijous 21 de setembre farem el sorteig i direm el nom dels guanyadors, que farem arribar a la companyia.

Atenció: si voleu anar més de dues persones a l’espectacle i guanyeu les dobles, podreu comprar la resta dentrades el mateix dia abans de la funció. Heu de tenir en compte que els infants paguen entrada a partir d’un any, segons marca l’organització.

Dóna d’alta AQUÍ!

* camp obligatori
Email Format