La Bassa. Autor: David B.

El ‘Club Súper 3’ obrirà la festa d’inauguració de La Bassa

  • La piscina més gran de la ciutat és a punt per rebre 147.000 banyistes.

  • El dia 30 de juny a partir de les 19:30 hores l’entrada serà gratuïta.

El proper dia 26 de juny a les 10 del matí, La Bassa de Sant Oleguer, obrirà de nou les seves portes i ha organitzat una jornada festiva pel divendres 30 de juny.

Per celebrar la reobertura de l’equipament es durà a terme una jornada amb diverses activitats el proper 30 de juny. Entre les 11 i les 12:30 hores hi haurà l’actuació del grup musical SP3, del programa de TV3, Club Súper 3, que oferiran el concert Sempre a punt. A les 16:30 hores hi haurà una classe d’Aquasumba i a les 17:30 una sessió d’Aquadynamic. Aquestes activitats estaran incloses en el preu habitual de l’equipament.

La Bassa. Autor: David B.
Espai de joc infantil de La Bassa. Autor: David B.

A partir de les 19:30 hores, quan l’equipament tanca diàriament, romandrà obert de forma excepcional amb l’entrada gratuïta fins les 21:30 hores. En aquest mateix horari es durà a terme l’actuació musical del grup Soulament Soul.

La Bassa tancarà portes el dia 1 de setembre i de les quatre piscines municipals que han obert el passat divendres, l’Olímpia i Can Marcet obriran fins el dia 11 de setembre.

Nova edició de l’Enjogassa’t

Aquest any es durà una nova edició de l’Enjogassa’t, una activitat que es va desenvolupar l’estiu passat per a l’educació en el lleure dels infants a través de l’esport. A la primera edició hi van participar 4.182 infants.

Foto portada: La Bassa, aquest dimarts. Autor: David B.