Esteban Gesa. Autor: David B.

El PP demana que es recullin més sovint les escombraries a l’estiu

El Partit Popular proposa que s’incrementi la freqüència de pas dels camions d’escombraries a l’estiu per motius de salubritat pública. Esteban Gesa assegura que la recollida és “precària durant tot l’any”.

El regidor-portaveu del PP a l’Ajuntament, Esteban Gesa, creu que la recollida de la brossa s’ha de fer més sovint “durant els mesos d’estiu”, tant als contenidors convencionals com als de recollida pneumàtica. Considera que són els tècnics municipals els que han de decidir quina seria la nova freqüència.

Gesa assegura que “molts contenidors de la ciutat no presenten un bon aspecte, i l’arribada de l’estiu i les elevades temperatures fan que sorgeixin problemes d’olors molt desagradables”. A més, segons el regidor popular, això “contribueix a la possible proliferació de rates i escarabats, que poden causar veritables problemes de salubritat pública”, i creu que aquest aspecte genera una mala imatge per a la ciutat.

El cap de files del Partit Popular sabadellenc culpa de l’estat dels contenidors “la manca de gestió per part del govern en aquest servei” i alerta que una possible remunicipalització difícilment beneficiarà a Sabadell (més info: ‘L’Ajuntament xifra en 1,8 milions el cost de rescatar la concessió a SMATSA‘).

Foto portada: Esteban Gesa. Autor: David B.