Foto portada: un arbre caigut a la carretera de Terrassa, amb la Ronda Ponent. Foto. X.Calvó / cedida.

El vent i un intens ruixat provoquen diversos danys

Una breu tempesta, que no va arribar a 10 minuts ni a tots els barris de la ciutat, va provocar diversos danys a la via pública aquest dimecres a la tarda. El fort vent que va bufar durant la tarda a la ciutat va provocar diversos incidents.

La pluja, que va tenir moments de gran intensitat en els barris del nord i l’oest, va descarregar fortament cap a dos quarts de vuit del vespre, acompanyada d’un fort vent, que va provocar el trecament de diversos arbres. De fet, el vent va bufar fort des de primera hora de la tarda. Ja a les 14.30 va caure una branca d’un arbre sobre un vehicle circulant pel carrer d’Arimón (Centre). No va produir danys personals. A les 15.20 hores, al carrer Xaloc, prop de la funerària, va caure un arbre de grans dimensions al carrer, que va ser retirat del lloc posteriorment. A les 17.40 hores es va haver de sanejar la façana d’una fàbrica al barri de Can Feu.

Branca caiguda al carrer dels Montcada. Autor: X.Calvó.
Branca caiguda al carrer dels Montcada. Autor: X.Calvó.

Al vespre, ja durant l’episodi de pluja en algunes zones, un arbre de grans dimesions va caure al carrer de Saboneria (Creu de Barberà). Pocs minuts més tard, va succeïr quelcom similar davant del CN Sabadell, a Covadonga. L’arbre va caure sobre un vehicle estacionat, causant danys materials. A tres quarts de vuit del vespre, davant dels Jutjats una altra branca va caure causant també danys a un vehicle. A les 19.54 hores al carrer Calassanç Duran, la caiguda d’un arbre va obstaculitzar l’entrada a un gual. Va ser retirat del lloc. A les 20.24 hores, més branques d’arbres caigudes al carrer d’Apúl·lia i Mauritània, prop de l’Olímpia. Ja a la nit, noves tasques de sanejament d’una façana al carrer de les Guilleries, i un nou arbre a punt de caure però en situació perillosa al barri de Can Rull.

Foto portada: un arbre caigut a la carretera de Terrassa, amb la Ronda Ponent. Foto. X.Calvó / cedida.