Foto portada: dos personatges de La fabrica dels somnis. Autor: David B.

Els secrets dels Reis Mags es reuniran a la ‘Fàbrica dels desitjos’

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa es convertirà novament, i per segon any consecutiu, en La Fàbrica dels desitjos, que permetrà viure una aventura nadalenca a les famílies.

El muntatge nadalenc del Museu del Gas oferirà als més petits convertir-se en els protagonistes d’una aventura màgica en família. L’espai museístic estarà ocupat, durant nou dies, pels patges de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient que convertiran el Museu del Gas en una fàbrica on els nens podran ajudar els patges en les seves tasques per tal d’aconseguir un Nadal bo per a tothom.

En aquesta segona edició La Fàbrica dels desitjos compta amb la dramatúrgia i la guionització de l’escriptor i director teatral Marc Artigau. La direcció escenogràfica i el disseny de vestuari va de la mà d’Albert Pascual de la companyia teatral La Calòrica, que va estar guardonada en els darrers premis Butaca. El muntatge que serà d’una hora de durada comptarà amb els actors Aitor Galisteo, Queralt Cassassayas, Clara de Ramon, Marc Rius, Anna Farriol i Josep Puig.

Artigau ha assegurat que “les famílies gaudiran d’una hora de viatge per viure, riure, conèixer i emocionar-se, a través del descobriment d’invents antics, de com funcionaven les velles fonts d’energia i com la innovació és el motor que fa avançar la societat i la cultura humana”.

D’altra banda la directora del Museu del Gas, Eva Buch, ha explicat que la fàbrica torna després d’haver estat visitat per 3.000 persones l’any passat. “Durant els propers dies el Museu del Gas deixarà d’estar en les nostres mans per convertir-se en un lloc d’acollida i de treball pels Reis Mags d’Orient, i estem més que contents de deixar-los les claus”.

Recollida de llibres i contes

El Museu del Gas oferirà la possibilitat als infants que visitin La Fàbrica dels desitjos de poder donar llibres i contes que ja no facin servir, per donar-los a diverses entitats de caire social i que promouen l’accés a la cultura i a l’educació de col·lectius vulnerables.

La Fàbrica dels desitjos obrirà portes el 27 de desembre i estarà obert fins el 4 de gener. Per garantir les visites, que es realitzaran en grups de 25 persones cada 30 minuts, es recomana la reserva de plaça al correu o bé al telèfon 93 412 96 40. L’entrada es gratuïta.

Foto portada: dos personatges de La fabrica dels somnis. Autor: David B.