Foto portada: moments previs a l'enterrament del caporal. Autor: David B.

Enterrament amb honors pel mosso d’esquadra mort en un control d’alcoholèmia

L’emoció continguda, més de 500 persones i una cerimònia amb honors al Tanatori de Sabadell han donat aquest dimarts al migdia l’últim adéu al caporal Jorge Farré Gaston, mort dissabte en un control d’alcoholèmia a l’entrada de la C58 després de ser atropellat per un conductor begut a la fuga.

El departament d’Interior ha concedit la Medalla d’Or amb distintiu vermell al mosso d’esquadra. El funeral ha comptat amb l’assistència de familiars i companys de feina, així com representants d’altres cossos com la Policia Nacional, policies locals, la Guàrdia Civil o el propi exèrcit. També del conseller d’Interior, Ramon Espadaler (Unió), a més d’una amplíssima presència de Mossos d’Esquadra i comandaments policials. S’ha fet una cerimònia amb honors.

Jorge Farré Gaston, de 41 anys, estava destinat a l’àrea regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord, amb seu a Sabadell. Feia 17 anys que treballava a Trànsit.

Emoció aquest matí al Tanatori. Autor: David B.
Emoció aquest matí al Tanatori. Autor: David B.

El presumpte homicida, detingut dissabte al matí a Santa Coloma de Gramenet després de saltar-se un control d’alcoholèmia, atropellar el caporal i fugir, ha ingressat en presó preventiva sense fiança. Triplicava la taxa d’alcohol. El departament d’Interior va anunciar dilluns que es personarà com a acusació particular en les diligències que instrueix el jutjat número 3 de Sabadell.

Foto portada: entrada al tanatori, aquest dimarts. Autor: David B.