Foto portada: cartell de la manifestació prevista pel 22 d'abril.

Es prepara una manifestació per reactivar la cerca de Caroline del Valle

L’entorn de la jove barcelonina Caroline del Valle, desapareguda fa tres anys a la Zona Hermètica de Sabadell, prepara una manifestació el proper 22 d’abril per reactivar el cas. 

De fet, la cerca de la menor està encallada des de la desaparició, amb la Unitat de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra sense acabar d’estrényer el cercle que té al voltant d’uns sospitosos i la família angustiada. El cas es va arxivar de forma provisional als tribunals però el titular del jutjat d’instrucció número 2 de Barcelona l’ha reobert durant un any i mig amb la voluntat d’ajudar a trobar el cos de la menor.
Caroline del Valle va desaparéixer la nit del dissabte 14 al diumenge 15 de març de 2015 a la Zona Hermètica de Sabadell. Anava amb un grup de menors i quan membres dels Mossos els volien identificar, van sortir corrent. Mai més s’ha tornat a veure a Del Valle.

Mossos a l'entorn del Castell de Can Feu, al febrer de 2017. Autor: cedida.
Mossos a l’entorn del Castell de Can Feu, al febrer de 2017. Autor: cedida.

En aquests tres anys, els Mossos han fet diverses batudes pel castell de Can Feu i altres solars propers al lloc de la desaparició, però no han trobat el cos. La policia té la hipòtesi d’un homicidi amb desaparició del cadàver.

Manifestació el 22 d’abril

Membres del seu entorn preparen una manifestació per Sabadell pel dia 22 d’abril. Sortiran del Passeig del Comerç, al costat de l’estació Sabadell Sud de Renfe, i aniran cap a la Zona Hermètica: carrers de Joanot Martorell, Joaquim Blume i Rocafort. La manifestació començarà cap a les 17 hores. El camí repassarà les darreres passes conegudes de Del Valle, que tenia 14 anys la nit que va desaparéixer.

Foto portada: cartell de la manifestació prevista pel 22 d’abril.