zona de barbacoes de Sant Vicenç de Jonqueres. Autor: David B.

Es renova la zona de barbacoes de Sant Vicenç de Jonqueres

L’espai d’esbarjo de Sant Vicenç de Jonqueres, al costat del riu Ripoll,  s’ha renovat amb noves barbacoes, més taules a l’àrea de pícnic i un espai per ubicar-hi un bar i serveis. L’Ajuntament hi ha invertit 140.000 euros. 

La zona de pícnic de Sant Vicenç de Jonqueres s’ha reordenat, ampliant el nombre de taules i s’han instal·lat quatre nuclis de noves barbacoes, amb quatre barbacoes d’obra cadascun, un total de 16 barbacoes. Les antigues es van retirar per no estar en correctes condicions d’ús. Aquestes millores han tingut un cost de 140.000 euros.

zona de barbacoes de Sant Vicenç de Jonqueres. Autor: David B.
Zona de barbacoes de Sant Vicenç de Jonqueres. Autor: David B.

L’alcaldessa, Marta Farrés, que ha visitat la zona de Sant Vicenç de Jonqueres, acompanyada del tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial, Jesús Rodríguez, i de la regidora de Desenvolupament Urbà i Transició Energètica, Mar Molina. ha explicat que, “aquesta actuació va començar abans de la Covid-19, al setembre de 2019, però ara encara ha agafat més valor atès que ens trobem en un moment on s’ha demostrat la importància dels espais lliures i el contacte amb la natura. Aquest espai ja el teníem però ara s’ha ordenat i compta amb nova zona de barbacoes, zona de pícnic i de serveis”.

L’Ajuntament està treballant per licitar un bar que pugui oferir servei en aquest tram del riu Ripoll. La licitació es preveu que estigui adjudicada a finals d’any. Es faria així el mateix model que impera a les barbacoes de Sant Julià d’Altura.

Foto portada: les noves barbacoes, aquest migdia. Autor: David B.