La Bassa de Sant Oleguer. Aquest dimecres. Autor: David B.

Farrés: “obrim les piscines amb totes les mesures de prevenció per la Covid”

Les piscines municipals es preparen per l’obertura prevista pel proper dilluns 6 de juliol. Obriran totes les piscines municipals de Sabadell excepte la piscina Ca n’Oriac, que s’obrirà a la segona quinzena de juny, ja que no s’han pogut acabar les obres iniciades a causa de la pandèmia.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, que ha visitat les instal·lacions de la Bassa aquest dimecres ha manifestat que “obrir les piscines aquest any ha estat tot un repte, les obrim amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19 i la gent pot venir ben tranquil·lament. Aquest any a més de garantir la seguretat, garantirem la salut”.

Les piscines obriran amb una reducció de l’aforament per evitar aglomeracions i garantir el distanciament social. Les piscines municipals tindran un aforament de 200 persones en torn de matí i de tarda i la Bassa tindrà un aforament de 1000 persones per cada torn (de 9:30 a 14 hores i de 15:30 a 20 hores). Entre els dos torns de bany les piscines es netejaran i desinfectaran. S’augmentaran també els controls de clor i de ph de l’aigua, que es faran cada hora, per assegurar que l’aigua estigui en bon estat.

D’altra banda s’han format dos professionals per cadascuna de les piscines per vetllar que es compleixen les mesures fixades per evitar contagis. “S’està formant el personal, perquè les autoritats superiors indiquen que hem de tenir aquest tipus de responsables. Els tècnics i conserges estan formats”, ha manifestat la regidora d’Esports, Laura Reyes.

Consulta AQUÍ els preus de les piscines municipals per aquest estiu

Les piscines obriran el 6 de juliol, amb canvis importants

Foto portada: La Bassa de Sant Oleguer, aquest dimecres. Autor: David B.