Cavalcada Reis Sabadell 2008

La cavalcada de Reis començarà a La Creu de Barberà

  • Com és tradició, la cavalcada de Reis canvia d’ordre cada any: aquest any puja cap a Can Deu.

  • Els Merinals també tindrà una rua, amb la carretera de Terrassa com a eix principal.

El dia més especial de l’any per als petits de la casa aquest any serà dissabte. A partir de les 18 hores, com és habitual, donarà inici la cavalcada de Reis, que anirà des de La Creu de Barberà fins a Can Deu.

La rua començarà a la carretera de Barcelona al seu límit amb Barberà del Vallès, on sovint coincideixen uns instants les cavalcades sabadellenques i barberenques. La rua de la ciutat pujarà en el sentit habitual, creuent l’eix nord-sud de Sabadell (carretera de Barcelona, avinguda de Barberà, Rambla, Passeig, Via Massagué, Onze de Setembre, Prats de Lluçanès). Com podeu apreciar en el mapa, girarà cap a l’avinguda de la Concòrdia, des d’on enfilarà cap a Can Deu via avinguda de Matadepera. La cavalcada arribarà al nord de Sabadell ja ben entrat el vespre.


Mostra Cavalcades de Reis a Sabadell en un mapa més gran

D’altra banda, Els Merinals viurà la seva pròpia cavalcada de Reis, sortint davant l’escola Arraona. Aquesta rua creuarà la carretera de Terrassa i entrarà breument al barri de Can Rull. Podeu consultar el recorregut concret al mapa que us adjuntem.

Foto portada: El rei Melcior, en la cavalcada de Reis de l’any 2008 a Sabadell. Autor: David B.