Cursa Women Race. Autor: David B.

La cinquena Women Race bat el rècord de participació, amb més de 2.100 corredores

La cursa de la dona de Sabadell, la Women Race, ha batut el seu rècord de participació i supera les 2.100 corredores i corredors (2.156 en total) aquest diumenge. La prova s’ha celebrat amb sortida i arribada a l’Eix Macià per cinquena vegada auspiciada pel Corte Inglés. 

Per primer cop s’ha permès superar el llindar dels 2.000 inscrits, i la participació ha respost, amb 2.100 persones inscrites segons El Corte Inglés. Com és habitual, l’ambient ha estat molt festiu i poc competitiu, amb presència majoritària de dones i molts grups de famílies i amigues. La presència d’homes, que sempre s’ha permès però mai s’ha incentivat, en aquesta ocasió s’ha doblat, segons ha precisat l’organització (de 150 inscrits a 300 ara).

Cinquena Cursa Women Race

L’itinerari passa pels carrers més destacats de la ciutat, des de l’avinguda de Francesc Macià, la Ronda de Zamenhof, Via Massagué o Rambla, tornant per Onze de Setembre i Pi i Margall i acabant de nou en el punt de sortida. Hi ha cinc categories: cinc d’individuals per franges d’edat i quatre per grups.

Més de 23.000 euros a Oncolliga

Els diners recaptats, tret de les despeses organitzatives, es destinen a l’entitat Oncolliga, que treballa amb persones afectades per càncer i amb les seves famílies. La previsió és superar els 23.000 euros.

En aquesta ocasió, per primera vegada, la Women Race s’ha celebrat en el marc de la Festa de l’Esport, que s’ha celebrat a la ciutat durant tota la setmana i especialment aquest cap de setmana. De fet, l’Eix Macià és l’epicentre aquest diumenge al matí de la cloenda de la festa, que ha arribat a la seva 66ª edició.

Foto portada: inici de la Women Race. Autor: David B.