Foto portada: l'avió de la Policia Nacional. Autor: cedida.

La Policia Nacional envia un avió a Sabadell el dia que Puigdemont proposa i suspèn la DUI

Aquest dimarts s’ha pogut veure un avió de la Policia Nacional a l’aeroport de Sabadell. La Policia assegura que és per al trasllat d’autoritats i comandaments policials, però no explica qui va venir ni per què.

Al voltant de les 9:30 hores d’aquest dimarts l’avió de la Policia Nacional va aterrar a l’aeroport de Sabadell. Segons ha pogut confirmar iSabadell a través de treballadors de l’aeroport, l’avió va estar a les instal·lacions sabadellenques fins a aproximadament les 13 hores.

La Policia Nacional “no té constància” dels moviments de l’avió. Fonts del departament del premsa de la Policia expliquen que el cos disposa d’un avió de trasllat d’autoritats i comandaments policials que treballa constantment arreu del país. D’altra banda, la Policia desmenteix que l’avió estigués pensat per al trasllat de presos, tal com apuntaven algunes informacions publicades aquest dimarts a la tarda.

Un avió confiscat

Es tracta d’una unitat que la Policia va confiscar a un grup de narcotraficants l’any 2003. El model és un Beenchcraft B 200 Super King Air amb capacitat per a 9 persones, pilots inclosos, i una autonomia de vol de set hores.

Foto portada: l’avió de la Policia Nacional, aquest dimarts a Sabadell. Autor: cedida.