DesTapa't Sabadell

La sisena edició del ‘Destapa’t’ vol superar les 30.000 tapes servides a l’edició anterior

El proper dijous torna la ruta gastronòmica ‘Destapa’t Sabadell’, amb les propostes de tapes de 34 establiments repartits per diversos barris la ciutat.

Des del dia 8 al 18 de juny es podrà degustar una tapa i un quinto al preu tancat de 2,5 euros. “Les tapes pretenem que siguin elaborades, variades, originals i sobretot que destaquin per la seva gran qualitat”, ha apuntat el president del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell, Jordi Roca.

Els 34 establiments participaran en un concurs gastronòmic de la millor tapa, que votaran els propis clients amb les butlletes en les urnes que hi haurà a cadascun dels establiments participants a la campanya. Tots els participants que omplin una butlleta amb tres segells dels participants entraran en un sorteig de cinc sopars per a dues persones.

Destapa't. Autor: David B.
Marisol Martínez i Jordi Roca a la presentació del Destapa’t. Autor: David B.

Un dels patrocinadors, Estrella Damm atorgarà també un premi tècnic on es valorarà l’originalitat i la presentació de la tapa. La tapa guanyadora del públic i del jurat tècnic entraran en el concurs de la millor tapa de Catalunya, que es durà a terme a Sitges.

La regidora de Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez, ha assegurat que “la ruta Destapa’t està totalment consolidada i ja es comença a associar a l’arribada de l’estiu, essent una dels referents de la ciutat”.

En l’edició passada el guanyador de la tapa va ser La Sandvitxeria amb una tapa d’hamburguesa de vedella amb mus de boletus a l’Oporto i ceba caramel·litzada , que aquest any no participarà a la ruta per problemes personals. La Renaissance i El Llit van quedar en segona i tercera posició en nombre de vots.

Foto portada: propostes del Destapa’t en una edició anterior.