Foto portada: el llac del parc de Catalunya, aquest matí. Autor: J.d.A.

L’acte institucional de la Diada Nacional canviarà d’espai sense sortir del parc de Catalunya

Canvi d’emplaçamant de l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Sabadell. Com se sabia, no serà al costat de la masia de Can Rull, on s’havia celebrat tradicionalment. Fins aquest dilluns, però, no se sabia la nova ubicació.

En el seu dia, Convergència i Unió, i ara el PDeCat, proposaven celebrar la Diada Nacional de Catalunya al Racó del Campanar, aprofitant a més la senyera de gran tamany que es va instal·lar fa un parell d’anys. De fet, han fet ofrenes florals al cèntric espai des d’ençà pel seu compte.

L’acte institucional de la Diada estava lligat a la masia de Can Rull pel reglament de cerimonial del consistori, que es va canviar, flexibilitant la ubicació de l’Onze de setembre (més info: ‘Última Diada a la Masia de Can Rull‘).

Finalment, l’acte es farà aquest dilluns, a les 10 hores, però no al Centre, sinó al mateix parc de Catalunya. S’ha optat per celebrar la Diada davant del pont del llac del parc de Catalunya, on fa anys hi oneja tots els dies de l’any una gran senyera. Les entitats i ciutadans que ho vulguin estan convocats a les 10 hores del matí i com és tradicional hi haurà una ofrena floral i altres activitats.

Foto portada: el llac del parc de Catalunya, aquest matí. Autor: J.d.A.