Carril bici Ronda Ponent. Autor. David B.

L’alcalde defensa els carrils bici de la Ronda Ponent com una aposta a “llarg termini”

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha defensat l’aposta per un carril bici a la Ronda Ponent després d’uns primers mesos d’un ús molt escàs. “És una aposta a mig i llarg termini”, sosté.

“Que a ningú sorprengui que el carril bici de la Ronda Ponent no estigui ple de ciclistes. És una aposta a mig i llarg termini que tindrà més ús a mesura que hi hagi una xarxa útil i segura que permeti anar de casa a la feina en bicicleta de forma segura o de casa a l’escola”, ha assegurat Serracant preguntat pel baix ús dels dos carrils, un per sentit, a la Ronda Ponent. Serracant assegura que criticar el poc ús dels carrils bici de la Ronda Ponent és una polèmica de “curta volada”.

El calendari de treball al Centre, després del Nadal

Així mateix, Serracant s’ha compromès a presentar un calendari de les actuacions en la mobilitat al centre després de les festes nadalenques. Entre altres coses, cal veure com i quan es fa el carril bici entre la carretera de Barcelona i la carretera de Terrassa, entre la Ronda Ponent i la Gran Via, o els talls al trànsit privat a vies com la Rambla o la Via Massagué (més info: ‘La Rambla i la Via Massagué, només per a bus i taxi en sis mesos‘).

Foto portada:un ciclista pel carril bici, fa uns dies. Autor: David B.