Elisabeth Santacruz, CASSA. Autor: Cedida.

La Fundació CASSA rep el Premi de l’Aigua

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua (ACAA) ha lliurat aquest dimarts el Premi de l’Aigua 2018 a la Fundació CASSA, per la seva aposta per la divulgació mediambiental, en concret pel programa educatiu EDUCASSA.

La Fundació CASSA ha rebut el premi per la seva aposta per la divulgació mediambiental en el programa educatiu EDUCASSA i la part experimental que s’hi porta a terme a la planta depuradora, l’anomenat Laboratori d’EDUCASSA.

La companyia compta amb el programa educatiu EDUCASSA que ofereix gratuïtament a les escoles de la ciutat, consta de tres activitats destinades als estudiants d’entre 3 i 14 anys. En els últims 30 anys, més de 140.000 estudiants de Sabadell i comarca han participat en aquest programa i en cada curs escolar hi participen 5.500 alumnes.

CASSA també compta amb el programa Aigua i Món, que acosta a Sabadell diversos ponents per tractar reptes i temes generals a l’entorn de l’aigua, i l’Aula de l’Aigua, un equipament impulsat per Aigües Sabadell que es va inaugurar a finals de 2016 on acull la història del proveïment d’aigua a la ciutat.

Pel que fa al Laboratori d’EDUCASSA, posa l’accent, en el cicle integral de l’aigua, en la importància de fer un consum responsable del recurs i en la preservació del medi ambient. és un taller experimental inclòs al programa educatiu en el qual els estudiants participants poden imitar el procés de depuració a petita escala.

Foto portada: Elisabeth Santacruz, directora de Desenvolupament Sostenible del Grup CASSA, recollint el guardó. Autor: Cedida.