Foto: personal de CIPO recollint mobles abandonats al Rodal. Autor: Ajuntament / cedida.

El contracte per mantenir els espais naturals i el riu Ripoll puja un 42 per cent

  • La cooperativa d’inserció CIPO liderarà de nou el manteniment de l’anomenat Rodal. 
  • L’increment permetrà augmentar els equips i n’hi haurà cinc formats per un oficial i dos operaris. 

L’ajuntament de Sabadell ha signat un nou contracte amb la cooperativa d’integració sociolaboral CIPO per fer el manteniment del parc fluvial del Ripoll i del rodal en general durant el període 2018-2020.

El nou contracte s’ha adjudicat per un import total de 1,16 milions, el que representa un increment total de pressupost d’un 42 per cent respecte del període 2016-2018. El nou contracte entrarà en vigor el dissabte 15 de desembre i incorpora un cinquè equip de treball.

Aquest servei de manteniment es fa des de l’any 1998 de forma ininterrompuda. Té per objectiu netejar, mantenir en condicions i millorar el parc fluvial del Ripoll i el rodal. A partir d’ara CIPO treballarà amb cinc equips, formats per un oficial i dos operaris cadascun, amb un total de 15 persones treballant-hi.

http://bit.ly/2FM2019

El tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, Joan Berlanga, ha explicat que “el rodal és un espai d’una gran importància ambiental i que proporciona una identitat a la nostra ciutat. Mantenir-lo i posar-lo en valor és una de les nostres preocupacions, per això aquest any hem augmentat la despesa per poder-lo tenir net i en condicions òptimes”.

Foto portada: Personal de CIPO recollint mobles abandonats al Rodal. Autor: Ajuntament / cedida