Així estan els carrers de Sabadell aquest Divendres Sant. Autor: David B.

FGC reprèn les obres de l’aparcament de l’estació de Plaça Espanya

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha reiniciat aquest dilluns les obres de l’aparcament de Sabadell Plaça Espanya aturades durant aquest període d’emergència pel coronavirus. El pàrquing està situat a l’avinguda de Josep Tarradellas, entre La Creu Alta i la Concòrdia. 

Entre les obres que s’han reiniciat aquest dilluns destaquen la reforma de l’estació de plaça Catalunya, la millora del centre operatiu de Martorell, els aparcaments de Sabadell Plaça Espanya i Terrassa Nacions Unides o les actuacions de senyalització relacionades amb el nou itinerari a la línia Barcelona-Vallès, que permetrà incrementar les freqüències a partir del 2021.

“Com a empresa pública hem continuat donant impuls als procediments de contractació pública i hem vetllat per assegurar la liquidat dels nostres proveïdors amb dos objectius: adoptar mesures que permetin alleugerir l’impacte econòmic que els efectes de la Covid-19 estan causant en l’activitat i ser un actor en la reactivació de l’economia del país”, ha comentat el president de FGC, Ricard Font.

Tot i l’aturada d’aquestes obres, FGC recorda que ha atès les actuacions de caràcter bàsic per mantenir el servei “amb seguretat i qualitat”, i les d’emergència, com la reparació dels desperfectes causats pel temporal Gloria o els aiguats d’abril.

Foto portada: la plaça d’Espanya. Autor: David B.