El tercer tinent d'alcaldesa, Jesús Rodríguez i el president de la TUS, Paco Fernández. Autor: I. Juárez

Informadors a Antoni Llonch per la confusió amb les obres de l’estació d’autobusos

L’Ajuntament, juntament amb la TUS, ha implementat un servei informatiu a l’estació d’autobusos de la plaça Antoni Llonch (o nova plaça de Clara Campoamor). L’acció, segons assegura el tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial, Jesús Rodríguez, té l’objectiu d’orientar i derivar la ciutadania a les estacions corresponents. El servei s’ha creat donat que s’ha detectat que les obres poden estar causant certa confusió a l’hora d’agafar els autobusos. 

El tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial, Jesús Rodríguez, ha explicat la introducció d’un nou servei d’informació destinat a orientar la ciutadania en l’ús dels autobusos de l’estació Antoni Llonch. Segons Rodríguez, s’ha detectat una certa confusió dels usuaris dels autobusos, degut a les obres que s’estan duent a terme, i per això s’ha procedit a implementar aquest nou servei. Consta de dues persones que estaran disponibles per a informar la ciutadania des de les 6 del matí fins a les 22 hores.

El regidor explica que s’ha imprès un total de 4.000 butlletes informatives amb el mateix objectiu, que s’oferiran a la ciutadania als punts d’informació. En alguns punts de parada d’autobusos, a més, s’inclourà nou mobiliari urbà,

“També hem cregut convenient crear punts de confort, que inclouran bancs, papereres i aparcaments per les bicicletes”, afirma Rodríguez.

Aquests bancs es posaran a alguns punts de parada dels autobusos. Destaca el de carrer Tres Creus, a la cantonada de l’estació. Rodríguez ha destacat, a més, que la circulació de vehicles al carrer Estació és normal: “no tenim incidències en aquest sentit”.

Enquestes als ciutadans

Per últim, és novetat la creació d’unes enquestes d’ús dels serveis als ciutadans. El que es preguntarà és d’on venen i cap a on van, amb l’objectiu de “detectar altres mancances”, explica el regidor. Els resultats de les aproximadament 100 enquestes realitzades durant aquest dilluns mostren que el 60 per cent de les persones venien de l’estació, i el 40 per cent restant dels autobusos interurbans. Anava, el 90 per cent, a agafar autobusos interurbans, i el 10 per cent a agafar-ne d’urbans.

Foto portada: el tercer tinent d’alcaldessa, Jesús Rodríguez, a l’esquerra, una tècnica, i el president de la TUS, Paco López. Autor: I. Juárez