Debats i activitats “vivencials”, a la primera Fira de Mobilitat Sostenible

Ippon Motor Vallès patrocina aquesta informació

La Fira de mobilitat sostenible del Vallès se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’abril a Fira Sabadell. Dijous i divendres l’horari serà de 10 a 20 hores, i dissabte de 10 a 14 hores. L’entrada serà gratuïta i oberta per a tothom, tant al públic professionals com a la ciutadania que es vulgui informar sobre les tendències de futur en mobilitat sostenible.

A la zona expositiva es podrà trobar una mostra de models reals de vehicles sostenibles, dividits en 14 expositors. També hi ha activitats programades per a cada un dels tres dies, com Descobreix mesures de seguretat del vehicle elèctric o Carrega el teu vehicle elèctric a casa, net i fàcil!, entre d’altres. A més, es preveuen onze activitats vivencials i permanents com Viu la força de l’acceleració Tesla de 0 a 50 km per hora o Energia per el vehicle i per a tu. D’aquesta manera s’espera que els assistents puguin experimentar amb els productes que s’exposaran a Fira Sabadell.

La Rambla de Sabadell. Autor: M.Tornel.
La fira tindrà una ponència sobre patinets elèctrics. Autor: M.Tornel.

Es preveuen ponències de 73 professionals i 26 sessions de taules de debat i jornades de reflexió. En relació al públic, des del Gremi de Tallers calculen un total de 200 visites professionals i 1.600 de públic general. També hi haurà activitats infantils per als petits, que podran jugar al joc de l’oca, gaudir dels conta contes o muntar un autobús amb desmuntables.

La fira està organitzada pel Gremi de Tallers de Reparació de Sabadell i Comarca. Els organitzadors tenen clar que el model actual de mobilitat té els dies comptats, i que el futur ha de ser sostenible. Per això, el president del Gremi de Tallers, Josep Manuel López, considera important que la fira tingui com objectiu no només informar a la ciutadania sobre les opcions reals en mobilitat sostenible i les que s’estan estudiant, sinó també ajudar a crear debat sobre el tema.

Per a més informació, consulteu la pàgina web de la fira.

Foto Portada: El director del Gremi de Tallers, Josep Manuel López. Autor: J.d.A