Mor un home al caure des d’un terrat intentant entrar al domicili de la seva exparella

Un home de 38 anys ha mort aquesta nit a Sabadell al caure al carrer des del terrat d’un bloc de pisos a través de la qual intentava entrar al balcó del domicili de la seva exparella. L’home tenia una ordre d’allunyament. Ha caigut des d’un desè pis.

La dona resideix al carrer d’Aprestadors, al barri d’Espronceda, en els coneguts a la zona com ‘als pisos de 10’. Segons ha pogut saber iSabadell, la seva exparella, de 38 anys, tenia una ordre d’allunyament, però l’ha vulnerat i s’ha presentat al domicili de la dona passada la mitjanit. Segons els Mossos d’Esquadra, va picar-la a l’interfon però no va rebre cap resposta. L’home ha pujat fins el terrat del bloc, situat sobre el desè pis i d’accés lliure. La principal hipòtesia és que ha intentat accedir al domicili a través del terrat del bloc, saltant fins el balcó.

En un moment determinat, i per causes en principi accidentals que s’acabaran d’estudiar fent l’autòpsia, l’home ha caigut al carrer des del desè pis i ha mort. La comissió judicial ja s’ha personat al lloc dels fets i ha confirmat la mort de l’home. Els Mossos d’Esquadra han dut a terme l’operatiu i estan duent a terme la investigació.

Foto portada: el número 11 del carrer dels Aprestadors, a Espronceda. Foto via Google Street View.