Foto portada: cedida per Mossos d'Esquadra.

Mor una dona a Santa Perpètua a mans de la seva exparella

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Santa Perpètua de Mogoda per la mort de la seva exparella, aquesta mateixa nit al municipi vallesà.

Segons ha pogut saber iSabadell, els fets s’han produit pels volts de la mitjanit al carrer Joaquim Malats de Santa Perpètua. La dona treballava a l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda fent tasques de neteja dels edificis municipals. Era afilada al sindicat CC.OO, que ha condemnat aquest dimecres “l’assassinat masclista” en un comunicat. L’home, d’uns 55 anys, treballava venent cupons de l’ONCE al domicili i havia mantingut una relació sentimental amb la víctima.

La víctima tenia 34 anys i l’agressió mortal s’ha produït al carrer. Quan ella va sortir a llençar les escombraries durant el seu torn laboral, ell l’estava esperant i la va agredir amb un ganivet. L’agressor s’ha presentat voluntàriament davant la policia després d’anar a casa d’un familiar. Ha reconegut els fets i està detingut a l’espera de passar a disposició judicial. Se l’acusarà d’homicidi dins l’àmbit de la violència de gènere. L’home tenia una ordre d’allunyament de 500 metres des del novembre i al gener va ampliar-se a un quilòmetre. Tot i així, les mesures preventives han estat insuficients.

L’ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat un minut de silenci al migdia a la plaça de la Vila. També se n’han fet al Consell Comarcal i altres municipis, com a Castellar.

Foto portada: cedida per Mossos d’Esquadra.