Ronda Oest

Mor una dona en un accident a la Ronda Oest

Una dona de 42 anys, A.G.G, va morir aquest dissabte al vespre en un accident de trànsit a Sabadell. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit els fets van passar poc abans de les 9 del vespre al punt quilomètric 1,1 de la C-58c, més coneguda com a Ronda Oest de Sabadell.

Per causes que encara s’estan investigant, un vehicle va envair el carril contrari i es va produir una col·lisió frontal. En l’accident es van veure implicats tres vehicles. A conseqüència de la topada, la conductora d’un dels turismes va morir.

Cinc persones més van resultar ferides: una en estat crític, una menys greu i tres lleus que van ser traslladades a l’hospital, segons el SEM.

Arran de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i sis ambulàncies del SEM. Pel que fa a l’afectació viària, la C-58c es va tallar a Sabadell al punt quilomètric 1,1, a on hi ha un carril per cada sentit, fins les 23.38 h aproximadament, quan es va poder restablir el trànsit a la via totalment.

Foto portada: la Ronda Oest, fa uns mesos. Autor: David B.