Tió al Bosc de Can Deu. Autor: J.d.A.

Activitats nadalenques a l’Espai Cultura i l’Espai Natura

Durant aquestes les setmanes festives per als escolars, la Fundació 1859 Caixa Sabadell ofereix una programació lúdica i educativa adaptada a totes les edats i a tots els públics a l’Espai Cultura i l’Espai Natura de Sabadell.

La programació nadalenca compta amb cinema d’animació, tallers Mini Innova, taller de cuina o visitar els edificis modernistes, tallers de granja i de Tió per a famílies, visitar el Museu de la Vida al Camp o el Casal de Nadal a la masia de Can Deu.

L’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell, arrencarà aquest dissabte 21 de desembre amb el taller Mini Innova, Fes la teva postal de Nadal electrònica. El 28 de desembre es farà un nou taller Mini Innova, Màquines en moviment, seguit d’una visita als edificis modernistes de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, el 29 de desembre. El 2 de gener arribarà la projecció d’animació Solan & Eri: Missió a la Lluna, el diumenge 3 de novembre arrencarà el taller de cuina de tortell de Reis. L’aventura de crear una coberta d’un llibre arribarà el 4 de gener i és una activitat gratuïta.

D’altra banda, del 27 de desembre al 4 de gener el jardí de l’Espai Cultura acollirà diversos tallers i activitats per a públic familiar relacionades amb el consum responsable, la cultura i la tecnologia: espectacles infantils, tallers de creació i reutilització de peluixos, batucada amb materials reutilitzats, concerts, tallers creatius d’embolcalls de regal, exhibicions de hip hop i grafiti o concerts, entre d’altres.

Espai Natura

La masia de Can Deu acollirà el Casal de Nadal a Can Deu i es realitzarà els dies 23 i 24 de desembre i 2 i 3 de gener, un casal infantil per a què els nens vagin a gaudir del Nadal a l’estil del pagès. Hi haurà diferents activitats relacionades amb la vida al camp: fer el manteniment de la granja i l’hort, tallers relacionats amb la celebració del Nadal.

D’altra banda el Museu de la Vida al Camp es podrà visitar els diumenges 22 i 29 de desembre i 12 de gener, de 12:30 a 14:30 hores, amb visita guiada a les 12:30 hores. També es realitzarà el taller de granja per a famílies Coneguem els animals de la granja.

El taller del Tió de Nadal per a famílies es farà el 22 de desembre, en un primer torn de 10 a 11:30 hores i segon torn de 12 a 13:30 hores. Les activitats s’han de fer amb reserva prèvia a l’Espai Natura o l’Espai Cultura.

Foto portada: un tió al bosc de Can Deu. Autor: J.d.A,